Prohlášení kandidátek a kandidátů koalice České strany sociálně demokratické a Strany zelených k výsledkům voleb do Zastupitelstva města Mnichovo Hradiště

Děkujeme všem občanům, kteří využili svého práva a odpovědně rozhodli, kdo bude spravovat naše město v nadcházejícím čtyřletém období.

Děkujeme těm občanům, kteří podpořili kandidátky a kandidáty ČSSD a SZ a ocenili tak pozitivně vedenou volební kampaň bez manipulací a osobních útoků. Projevené důvěry si velmi vážíme a jsme připraveni získaný mandát v rámci možností využít k prosazování našich programových priorit a k realizaci pozitivních změn v našem městě.

Gratulujeme všem nově zvoleným zastupitelkám a zastupitelům z řad Žijeme pro Hradiště, Občanské demokratické strany a ANO 2011 a těšíme se na budoucí spolupráci ve prospěch našeho města a jeho občanů.

Gratulujeme vítězi voleb – Žijeme pro Hradiště, které s patnácti získanými mandáty nese plnou odpovědnost za zajištění akceschopného a kvalifikovaného vedení města.